Masterclass: ‘Gedachten doen eten’

Het hele verloop van het moment dat jij aan chips denkt, totdat je kaken als een malle tekeer gaan, starten allemaal met hetzelfde element: gedachten. Al jouw gedachten bepalen namelijk hoe je voelt. Dat bepaalt vervolgens weer jouw gedrag. Dus of je die zak chips wel of niet pakt. En ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen wat het effect daarvan is op je wens om af te vallen 😉

Hoe zou het zijn:
Als je je bewust bent van deze gedachten
Als je weet hoe je ze tegengas geeft zodat je kunt kiezen om er níet naar te luisteren
Als je NIET meer elke keer naar chips & chocola grijpt?!
Als dit je kilo’s scheelt?

BFB Masterclass | Gedachten doen eten

In de masterclass ‘Gedachten doen eten’ gaan we aan de slag met dat stemmetje in je hoofd dat jou aanzet om te gaan snaaien. We gaan ontdekken welke gedachten daaruit voortkomen, hoe je afstand kunt nemen van dit stemmetje, en welke tools je nodig hebt om te zorgen dat dit je gaat helpen bij je blijvend gewichtsverlies.

Het resultaat van deze masterclass? Dírect grip op je snaaibuien en snoepfestijnen, wat het afvallen écht makkelijker maakt!

Om je van alle gemakken te voorzien Je krijgt er ook nog eens een werkboek én een leerboek bij zodat je na de masterclass alles rustig kunt doorlezen en niet als een malle aantekeningen hoeft te maken tijdens deze masterclass.

Wanneer je niet live aanwezig kunt zijn bij de masterclass krijg je van mij de replay zodat je deze alsnog kunt terug zien.

Masterclass ‘Gedachten doen eten’

€ 17,-


De eerst volgende Masterclass vindt plaats op zaterdag 02 april om 09.00 uur

incl. digitaal leer- en werkboek, replay als je niet live aanwezig kunt zijn.

Meld mij aan voor de masterclass!