Personal Trainer

Persoonlijke begeleiding om jouw trainingsdoelen te realiseren.

Een trainer voor jezelf

Wil je werken aan je lijf d.m.v. een plan dat op jouw specifieke doelen is samengesteld?
Misschien wil je wel sporten, maar doe je dit het liefst (eerst) 1 op 1. Ik help je je doelen te bereiken. Dit doe ik niet door als een schreeuwende Personal Trainer naast je te staan en je over je eigen grenzen heen te laten gaan, maar om dit juist op een prettige manier te bereiken. Op een manier waarvan jij kunt zeggen: ik ga met plezier naar mijn trainingen en kom ontspannen weer thuis!

€ 165,- per maand (1x per week)

Personal Training te duur? Kies dan voor Personal Training i.c.m. de BFB online training!

Niet iedereen kan zich zomaar een paar keer per week Personal Training permitteren. De online training biedt uitkomst! Elke week kom je één keer in de BFB studio trainen. In deze op maat gestelde 1 op 1 training zorgen we dat je de maximale resultaten behaalt én de juiste technieken onder de knie krijgt. Daarnaast krijg je toegang tot het online materiaal. Filmpjes waarmee je thuis kunt trainen, met mij als trainer op je schermpje. Zo wordt het trainen met een Personal Trainer voor meer mensen eindelijk betaalbaar!

Duo-training

Misschien heb je iemand in je omgeving waarmee je graag samen het avontuur aan zou gaan om jullie doel te bereiken. Je traint dan met z’n tweeën in mijn trainingsstudio. Doordat jullie maar met z’n tweeën zijn is de begeleiding optimaal. Jullie kunnen elkaar natuurlijk motiveren en stimuleren!

€ 95,- per maand (1x per week)

Ga jij de uitdaging aan?

BFB helpt je bij het realiseren van jouw persoonlijke trainingsdoelen.

Maak nu een afspraak