BFB

Samen bouwen aan een passende leefstijl en gezond voedingspatroon.

Het BFB-programma is voor iedereen te volgen. Samen ontdekken we namelijk waar jij je gelukkig en fit bij voelt. Dit kan afvallen of aankomen zijn, maar ook het verkrijgen van meer energie! De eerste resultaten merk je binnen een paar weken en dat is fijn, want ik kan niet wachten om te zien dat jij je doel bereikt!

FOOD


Niet vullen, maar voeden!

Je gaat jezelf letterlijk naar je doel toe eten door je lichaam te voeden in plaats van te vullen. Dit is het wezenlijke verschil dat het echt mogelijk maakt je doel te behalen!

BFB staat voor goede voeding

Wanneer je begeleid wordt door de voedingscoach van BFB leer je zó te eten dat je lichaam alles krijgt dat het nodig heeft. Het is de enige manier om eetbuien tegen te gaan en de hele dag een hongergevoel te voorkomen. Een dieet veroorzaakt vaak een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Daarom verbannen wij het woord dieet volledig!

Nooit meer een koekje? Snoepje? Chips? Chocolade? Taart? Friet? IJsje? Pizza? Pannenkoeken? Uit eten?

Natuurlijk wel! Het is juist de bedoeling dat je een gezonde relatie met eten aangaat. Één van de onderdelen van het BFB programma is daarom ‘genieten zónder schuldgevoel’. Hier oefen je élke dag mee. Daarnaast is eten ook een sociale aangelegenheid en kun je lekker uit eten zonder dat heerlijke toetje te laten staan.

Ga jij de uitdaging aan?

Het BFB-programma is (bijna) gratis wanneer je aanvullend verzekerd bent en onze intake is geheel vrijblijvend.

Maak nu een afspraak